Erkend dealer

Schuifpuien

Net als bij de kunststof kozijnen en deuren van ALKU, zijn ook de kunststof hefschuifpuien onderhoudsvriendelijk. Ze zijn makkelijk schoon te houden met een reinigingsdoek en gaan jaren mee. Ook hoef je ze nooit te schilderen wat een hoop onderhoudskosten zal besparen. Bovendien zijn alle ALKU hefschuifpuien voorzien van een hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije zachte rubber afdichtingen. Dit zorgt ervoor dat er door weersinvloeden geen streepvormingen op het glas of kozijn ontstaan. Ook zijn de hefschuifpuien geheel wind- en waterdicht en blijft het onderhoud gering. De aanschaf van een kunststof schuifpui is dus een duurzame investering!

Onze Schuifpuien

Een kunststof schuifdeur van ALKU zorgt voor een stijlvolle en bijna naadloze overgang van het huis naar de tuin. De grote glasoppervlakte van een kunststof schuifdeur en het vele licht zorgen voor een behaaglijk gevoel. Door het ontbreken van draaiende delen is een hefschuifpui ook nog eens behoorlijk ruimtebesparend. ALKU hefschuifpuien worden in eigen fabriek geproduceerd als 2, 3- of 4-delig


2-delige schuifpui (links of rechts schuivend)


3-delige schuifpui (midden schuivend naar links of rechts)


4-delige schuifpui (midden schuivend naar links en rechts)

De schuifpuien op deze pagina zijn enkel voorbeelden die wij mogelijk niet in ons assortiment hebben.

Kleuren & Houtnerf

 Acrylcolor

Acrylcolor geeft je deur een aluminum look & feel. Perfect voor een moderne woning of om uw huidige woning dat echte moderne, strakke en gelikte gevoel te geven. Ook beschermt Acrylcolor de deur door een supersterke krasvaste kleurlaag aan te brengen die ook nog eens warmtewerend is! Beschikbaar in onderstaande 8 kleuren.

 

Houtnerf & RealWood®

Wat is een houtnerfstructuur?

Houtnerfstructuur is net als gewone kunststof van nature glad, het verschil zit in een krasvaste folie die wordt aangebracht. Hierdoor krijgt uw deur de look & feel van echt hout!

Houtnerf

Door de kunststofstructuur aan te brengen op uw deur krijgt uw deur de huiselijke uitstraling van echt hout! En dit allemaal zonder te schuren, schilderen of het wederkerende onderhoud wat daarbij hoort. Beschikbaar in onderstaande 20 kleuren.

 

RealWood®

RealWood® is een folie dat nog meer op hout lijkt als de gebruikelijke houtnerf structuur. Zo is deze nauwelijks te onderscheiden van echt hout. In de structuur van RealWood® ziet u ook meer houtkringen, houtvlammen en andere subtiele details die u ook op echt hout aan treft. Beschikbaar in 6 onderstaande kleuren.

 

Basiccolor

Ga voor glad, ga voor basic. Onze deuren worden in twee standaard kleuren geleverd: Crème (9001) en wit (9010). Ideaal voor mensen die het graag rustig en neutraal houden, of juist een ander deel van hun huis willen accentueren.

De kleuren op deze pagina zijn ter indicatie, om de daadwerkelijke kleuren te zien, nodigen wij u uit om onze showroom te bezoeken

Isolatie

Al onze ALKU® kunststof deuren- en kozijnen isoleren als geen ander. Dankzij het hoge kwaliteitsmateriaal, de isolatietechniek en de algemene constructie van zowel de deur als het kozijn houd deze onvoorstelbaar veel warmte tegen! Ontdek meer hieronder.

IKD-technologie

Besparen met ALKU®
Houd het onderhoud en de kosten laag. Na installatie van ALKU kunststof producten heeft u geen onderhoud meer. U zal deze dus nooit hoeven te schuren, verven of vernieuwen wat niet alleen tijd maar ook kostenbesparend is. Door de isolerende werking van onze kunststof producten bespaart u ook fors op uw energierekening, wat het ook een milieubewuste optie maakt!
Haal het maximale uit uw deur of kozijn met IKD-technologie!
Door middel van de IKD-technologie (intensieve kern-isolatie) kan u de isolatiewaarden van uw kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien goed verhogen met minimale ingreep. Hierdoor bespaart u maandelijks op uw energierekening. Ook verstevigt de IKD-technologie kunststof producten van binnenuit, wat het extra sterk en inbraakwerend maakt!

Werking
IKD-technologie toepassen is eenvoudig. Kunststofdeuren- en kozijnen bestaan uit een aantal profielkamers, deze kamers zijn in eerste instantie leeg. Een van deze kamers spuiten we vol met speciaal isolerend schuim. Na het inspuiten van het schuim stijgt de isolatiewaarde van het product aanzienlijk. Goede isolatie van een woning zorgt ervoor dat u het in de winter warm heeft en in de zomer koel. Aangenaam wonen het hele jaar door!
IKD-technologie is alleen mogelijk bij Quadra- en Alira profiel

Beglazing

Standaard in al onze kunststof producten zit hoogrendementsglas, namelijk dubbele (HR++) isolerende beglazing. Deze beglazing bevat een onzichtbare laag metaalfolie in de spouw tussen de 2 glaslagen waardoor het raam heel goed isoleert. Omdat de isolerende werking van hoogrendementsglas alsmaar wordt verbeterd bestaan er nu meerdere types namelijk: HR+, HR++ en HR+++. HR +++ staat ook wel bekend als Triple glas en heeft een dubbele spouw en een extra isolatiecoating. Ook isoleren de deuren door middel van een verhoogde sponning. Dit houd in dat het glas dieper in de deur valt waardoor het koudste punt in de deur nog dieper verborgen ligt, en de deur zelfs nog minder warmte laat ontsnappen!

Interesse?

» Bezoek onze website

Enthousiast geworden van dit verhaal?