Erkend dealer

Vacature hoofdmonteur buitendienst (40 uur)

Hoofdmonteur zonwering en kunststof kozijnen

Over de functie

Om kwart over zeven (7:15 uur ’s ochtends) kom je aan op de zaak. Je collega monteurs komen ook net aan en je drinkt gezellig even een bakkie koffie. Om 07:30 uur stap je samen met je collega in de bus. Je rijdt in je bus voorzien van al het gereedschap dat je nodig hebt. Je werkkleding en beschermmiddelen zijn ook tot in de puntjes verzorgd. Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt om je werk uitstekend uit te voeren.

Je monteert binnen- en buitenzonwering, rolluiken, overkappingen en horsystemen of kunststof kozijnen. Naast de montagewerkzaamheden voer je ook onderhoud en reparatie uit. Je stuurt hierbij een team van monteurs aan en je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en in samenspraak met de binnendienst maken jullie samen de planning. Je bent het gezicht van het bedrijf en het is belangrijk dat je klantgericht te werk gaat. Omdat je met producten uit een hoger segment werkt ben je representatief en communicatief vaardig.

Je werkt bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering en overkappingen. De showroom, het kantoor en de opslag vind je in één pand in Maastricht.

Loyaliteit, behulpzaamheid en elkaar steunen is zeer belangrijk in dit bedrijf. Ook de eigenaren dragen daar aan bij, ze zijn erg betrokken en werken mee in het proces. Om ook met de rest van je collega’s een goede band te krijgen worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd in de vorm van een BBQ of een etentje. Kortom, een leuke baan binnen een gezellig team!

Functie eisen

  • Je bent in bezit van rijbewijs B, BE is een pre
  • Ervaring met het monteren van zonwering en/of kozijnen
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Bij de opdrachtgever werken echte aanpakkers die de handen uit de mouwen steken zonder 9-5 mentaliteit. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent proactief, collegiaal, stressbestendig en communicatief vaardig. Vind jij dat je in dit team past? Reageer dan direct!

Wat wij bieden

  • Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week.
  • Je werktijden zijn van 07:30-16:15 uur.
  • CAO kleinmetaal is van toepassing

Interesse?

Stuur je sollicitatie inclusief C.V. t.a.v. dhr. C. Hendrikx naar info@maratec.nl en wie weet tot gauw!

Erkend ALKU dealer

Kom eens langs