kwaliteit, comfort, veiligheid en uitstraling

Rolluiken, praktisch en esthetisch  

Kwaliteit, comfort en veiligheid zijn van oudsher van toepassing op rolluiken. Door gebruik van de nieuwste inzichten en technieken kan nu ook ‘uitstraling’ aan dat rijtje worden toegevoegd. De rolluiken van de kwaliteitsmerken Alluma en Heroal voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn bovendien mooi vormgegeven. De rolluiken zijn verkrijgbaar in elke gewenste maat en in een scala aan kleuren. De rolluiken kunnen zo exact op uw woning of (bedrijfs)pand worden afgestemd.

Isolatie, privacy en veiligheid

Rolluiken staan bekend om hun isolerende werking: in de winter houden ze de kou buiten, in de zomer beschermen ze u tegen de warmte. Bovendien zijn rolluiken vochtwerend, wat in het Nederlandse klimaat in elk jaargetijde een welkome eigenschap is. Rolluiken verduisteren bovendien uitstekend: voor velen een absolute must voor een goede nachtrust. Rolluiken beschermen u tegen ongewenste ’pottenkijkers’ en ze schrikken inbrekers af. 

Topkwaliteit merk rolluiken: Roma

De rolluiken van het merk Roma zijn van de beste kwaliteit. Het merk combineert de praktische eigenschappen van de rolluiken met de nieuwste innovaties en inzichten. Ook hebben deze rolluiken tegenwoordig een prachtig design. In onze showroom aan de Heerderdwarssstraat 25 in Maastricht tonen we u graag alle mogelijkheden die dit topmerk u te bieden heeft. 

Rolluiken in harmonie met uw huis

De rolluiken zijn verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren. De lamellen zijn mogelijk in 23 kleuren. Alle rolluiken worden exact op maat gemaakt. Het is ook mogelijk om voor uw rolluiken te kiezen voor een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren. De rolluiken zijn te verkrijgen in structuurlak, matte of gladde uitvoering. Zonder meerprijs!

Automatische rolluikbediening voor uw rolluiken.

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar geplaatste Somfy elektromotor doet dan het werk. De automatische bediening is volkomen veilig, dankzij willekeurige zendcodes met zestien miljoen combinatiemogelijkheden. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, gelijktijdig of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak. U kunt uw rolluiken zelfs bedienen met uw tablet of smartphone.

Garantie op rolluiken

Roma biedt uitstekende garanties. U ontvangt 5 jaar garantie op de rolluiken, als de instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud van de rolluiken worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte van de rolluiken is eveneens voor 5 jaar.