stijlvol en praktisch

 

 

Een sectionaal poort of rolpoort is een stijlvolle en praktische oplossing voor de afsluiting van uw garage, schuur, tuinhuis, loods of bedrijfspand. Een sectionaal poort of rolpoort bespaart veel ruimte: de lamellen rollen op in de bak waardoor een grote plafondinstallatie overbodig is. Bovendien heeft een sectionaal poort uitstekende warmte-, koude- én geluidswerende eigenschappen. En natuurlijk vormt een sectionaal poort een veilige afsluiting.

 

Sectionaal poort of rolpoort van Alluma

Maratec biedt u alleen de beste kwaliteit. Voor de sectionaal poorten doen we dat door samen te werken met het kwaliteitsmerk Alluma. Een sectionaal poort of rolpoort van Alluma staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en een fraaie vormgeving. Niet alleen wordt elke sectionaal poort exact op maat gemaakt (tot maar liefst 4 meter hoog!), ook kunt u kiezen uit een veelheid aan kleuren. Wilt u lamellen met zichtvenster, of kiest u voor een ventilatieprofiel in uw sectionaal poort? Alluma maakt ook dat mogelijk.

Automatische bediening sectionaal poort

De bediening van uw sectionaal poort of rolpoort is uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Een druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening van de Somfy elektromotor is voldoende om de sectionaal poort of rolpoort te bedienen. U kunt uw sectionaal poort zelfs bedienen via uw tablet of smartphone.

Veilig gevoel met sectionaal poort

Met een sectionaal poort of rolpoort van Alluma kiest u voor gemoedsrust. Een sectionaal poort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten. Ook als alternatief voor een garagepoort voldoet een sectionaal poort uitstekend. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen van de sectionaal poort door de ophangveer.

Alluma sectionaal poort voor jaren plezier

Als u kiest voor een sectionaal poort, dan wilt u dat deze jarenlang storingsvrij zijn werkt doet. Kiest u voor een sectionaal poort van het kwaliteitsmerk Alluma, dan bent u daarvan verzekerd. De lamellen van Alluma zijn gearreteerd, waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Bovendien zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers.