Naast zonwering voor buiten kunt u natuurlijk ook voor binnen zonwering kiezen. Luxaflex is al ruim 60 jaar een begrip voor raamdecoratie zoals rolgordijnen, jaloezieën en shades. Luxaflex staat garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier.

Luxaflex raamdecoratie trends


Met raamdecoratie van Luxaflex houdt u in de zomer de warmte buiten en is het in de winter behaaglijk in huis. Bovendien is mooie raamdecoratie de finishing touch van uw interieur. Raamdecoratie van Luxaflex wordt continu aangepast aan de laatste interieurtrends. De mogelijkheden zijn eindeloos of u nu kiest voor zwierige gordijnen, strakke jaloezieën of moderne shades. Met Luxaflex raamdecoratie creëert u de sfeer die bij u past.

Luxaflex inspirational dealer


Wij mogen ons officieel Luxaflex inspirational dealer noemen. Dat betekent dat u in onze showroom in Maastricht de raamdecoratie kunt zien, voelen en ervaren. Graag geven we u ook een deskundig advies. Alle raamdecoratie van Luxaflex wordt bovendien op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Wij komen de maten bij u thuis opnemen en zorgen voor een zorgvuldige afhandeling. Alles zonder zorgen!

 


Voor meer informatie of advies over Luxaflex raamdecoratie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.