Maratec werkt met Nederlands geronommeerd leverancier ALKUlux BV, fabrikant van het ALKU kozijn.

Afbeeldingsresultaat voor alku

ALKU is met meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van kunststof kozijnen een naam van betekenis in Nederland. Hun productielijn is uitgerust met de nieuwste high-tech machines om u de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. ALKU staat voor betaalbare klasse!

Kunststof kozijnen van ALKU zijn een optelsom van voordelen:

  • Energiebesparend: Door de opbouw van profielen met meerdere luchtkamers ontstaat de best mogelijke warmte- en geluidsisolatie. En dat merkt u aan uw energierekening.
  • Nooit meer schilderen
  • Zeer lange levensduur
  • Veilig wonen: Door toepassing van SKG-gecertificeerd hang-en sluitwerk doorstaan ALKU kunststof kozijnen glansrijk alle inbraakwerendheidstesten. Een veilige gedachte die u er gewoon standaard bij krijgt.
  • Milieuvriendelijk: De lange levensduur, de aan strenge eisen gebonden productie van kunststof profielen en de uitstekende recycling van kunststof kozijnen dragen bij aan een beter milieu. En dat willen we toch allemaal.

Kunststof kozijnen bieden u daarom nu al, maar zeker op termijn, het meest voordelige alternatief ten opzichte van andere materialen. Wel zo fijn voor uw portemonnee.