Genieten, zonder onderhoud

De producten van ALKU ogen vederlicht, maar zijn tevens oersterk. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over de houdbaarheid van ALKU-kozijnen.

De potten met beits of verf mogen naar de milieustraat worden gebracht. De schilder kan worden afgebeld en de ladder kan worden opgeborgen. Weg onderhoudskosten, want er hoeft niets te gebeuren. U kunt genieten van uw kozijn, deur, schuifpui, dakkapel en gevelbekleding. Een leven lang.

Fraaie vormgeving

Duurzaamheid heeft meer om het lijf dan uitsluitend levensduur. Het oog wil ook wat, zeker als u er zolang mee doet en het om een product gaat dat in het oog springt. U kunt kiezen uit verschillende fraaie uitvoeringen, bijvoorbeeld strakke kozijnen in hoogglans of juist kozijnen met een natuurlijke houtnerfstructuur. In verstek- of rechte houtverbindingen. Ook over de details is nagedacht. We maken scharnieren vrijwel onzichtbaar en brengen zacht ogende grijze rubberen sluitstrips aan.

Lager energieverbruik

De aanschaf van een ALKU kozijn is een investering voor de toekomst. U bespaart niet alleen op onderhoud, u heeft ook minder energiekosten en draagt bij aan het reduceren van CO2-uitstoot. ALKU kozijnen worden standaard geleverd met hoogrendement glas. Drie lagen glas is ook mogelijk. Perfecte afdichting bij het raam en de gevel, toegevoegde tochtborstels en geïntegreerde windkering in deuren zorgen voor een prima isolatie. Kozijnen krijgen extra stevigheid door hun recyclebare kern. We passen desgewenst geschuimde profielen toe. Deze profielen zijn gevuld met PIR-schuim, een nieuwe kunststofsoort die wordt toegepast vanwege zijn hoogisolerende werking.