Wat is uw favoriete plek in huis om een boek te lezen of even lekker te ontspannen? De kans is groot dat u in de buurt van een venster of raampartij zit. U wilt immers van het licht en het uitzicht genieten, of juist van de buien die ons regenachtige land kenmerken.

Een echt goed kozijn laat licht en lucht toe, houdt vertrekken behaaglijk in de winter en weert hitte in de zomer. Bovenal beschermt een kozijn u en uw familie tegen ‘ongenode gasten’.

Producten van hoge kwaliteit

ALKU begrijpt dat deze toepassingen essentieel zijn voor uw woongenot. Wij ontwikkelen dan ook alleen kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en terrasoverkappingen van hoge kwaliteit. Ze moeten niet alleen mooi zijn, ze moeten excelleren in comfort en veiligheid.

Onze inbraakwerende, kindveilige sluitsystemen en ventilatieroosters voldoen aan de eisen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze deuren zijn standaard uitgerust met terugverende deurkrukken en vijfpuntssluitingen.

Indien gewenst brengen wij tevens alarmsystemen en toegangstechnieken (zoals vinger- of irisscan) aan.

Eenvoudig is gebruik

Wat kunt u allemaal van het comfort van ALKU verwachten? Stelt u zich kozijnen voor die altijd soepel bewegen en eenvoudig zijn te hanteren. De ramen en deuren openen en sluiten middels een lichte handeling. De staalvulling zorgt daarnaast voor de nodige stabiliteit. Wilt u ramen en deuren liever met één druk op de knop bedienen? Dit kan zowel elektrisch als digitaal.

Het weer heeft geen invloed op onze producten, dus u heeft geen last van onderdelen die uitzetten of krimpen.