wxonnescherm1

Als we spreken over zonwering voor buiten, dan kunt u denken aan een zonnescherm, screens, uitvalschermen, markiezen of rolluiken. De meest gebruikte zonwering voor buiten is het zonnescherm, ook wel knikarmscherm of terrasscherm genoemd. Een zonnescherm is gemakkelijk aan de gevel te monteren en kan (al dan niet elektrisch met afstandsbediening) worden uitgedraaid boven het terras. Een goed zonnescherm biedt bovendien bescherming tegen UV stralen, en is vuil-, water- en olieafstotend.

Luxaflex zonwering
Bij ons kunt u terecht voor een kwalitatief hoogstaand zonnescherm van Luxaflex tegen een zeer redelijke prijs. Naast een zonnescherm biedt Luxaflex nog meer buiten zonwering zoals buitenjaloezieën, markiezen, serrezonwering, rolluiken en screens en nog veel meer. Alle zonwering producten van Luxaflex zijn gemaakt om lang mee te gaan Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Luxaflex een garantie voor kwaliteit is. Bovendien zijn zonwering producten van Luxaflex geheel aan te passen naar uw eigen smaak.

Luxaflex is sinds jaar en dag een begrip in (terras)zonwering. Het merk biedt terraszonwering voor elke wens. Zo is de Fiora Grande een terraszonwering die u laat profiteren van optimaal zoncomfort, terwijl de Fiora Compact vooral geschikt is voor kleinere terrassen. De Spectra Nova is al jaren de meest verkochte terraszonwering in Nederland. Benieuwd naar alle mogelijkheden van Luxaflex terraszonwering? Bekijk de collectie in de showroom in Maastricht.


Ontdek hier de collecties buitenzonwering van

Weinor zonwering
Voor wie echt iets bijzonders zoekt, is het merk Weinor een absolute aanrader. Weinor is al sinds jaar en dag specialist in buiten zonwering. De zonneschermen van Weinor blinken uit in simplistisch, strak en slank design, in uitmuntende kwaliteit én in innovatieve technieken. Een zonnescherm van Weinor kan erg breed (tot wel 6,5 meter!) worden uitgemeten en heeft een grote uitval zonder aan stabiliteit in te boeten. Bovendien zijn er bij een zonnescherm diverse interessante accessoires te verkrijgen zoals LED-verlichting, weersensoren en verwarmingssystemen.

Weinor is marktleider in terraszonwering in Noord- en Midden-Europa. De terraszonwering van Weinor kenmerkt zich door eersteklas kwaliteit. De terraszonwering van Weinor wordt enkel bij vakspecialisten verkocht, inclusief professionele montage. Weinor brengt onder meer de innovatieve terraszonwering Zenara, dat prachtig te combineren is met LED-verlichting, weersensoren en verwarmingssystemen. Ook de Opal Design is een echte blikvanger. De Semina en Topas zijn sterk op het gebied van prijs, functionaliteit en design. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van terraszonwering van Weinor.

Ontdek hier de collecties buitenzonwering van

Wilt u meer weten over bovenstaande of andere modellen terraszonwering van de kwaliteitsmerken Luxaflex en Weinor? Interesse in elektrische zonwering met Somfy aandrijving? Wij staan graag voor u klaar voor informatie en advies over alle mogelijkheden in terraszonwering in de showroom in Maastricht.

Voor meer informatie of advies over zonwering, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.